Φανοποιία

Εξειδικευμένο προσωπικό. Άριστα αποτελέσματα.

Στην εταιρεία Skalkos Service-lpg αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία φανοποιίας. Η πολυετής εμπειρία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Tο βάψιμο του οχήματoς μπορεί να ακούγεται ως μια απλή διαδικασία τεχνικής επισκευής στην πραγματικότητα όμως είναι μια διαδικασία που απαιτεί ακρίβεια, εξειδίκευση και εμπειρία. Από τις πιο πολύπλοκες εργασίες βαφής οχήματος έως μικρές επιδιορθώσεις, οι τεχνικοί μας κατανοούν ακριβώς πως να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν τις συνολικές εργασίες φανοποιίας.

Tο εξειδικευμένο προσωπικό της Skalkos Service-lpg αναλαμβάνει το όχημά σας, διασφαλίζοντας όχι μόνο ένα άριστο αποτέλεσμα με τις πιο κατάλληλες, ποιοτικές και οικολογικές βαφές της αγοράς αλλά πάνω από όλα με εγγυημένη διάρκεια!

Z

Ολική βαφή αυτοκινήτου

Αναλαμβάνουμε την ολική βαφή του αυτοκινήτου σας και παίρνετε το όχημά σας, σαν καινούργιο. Ο άριστος εξοπλισμός μας (φούρνος τελευταίας τεχνολογίας, νεροδιαλυτά χρώματα), σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία μας σε μικρού-μεσαίου-μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητα, κάνουν τις υπηρεσίες μας να ξεχωρίζουν και τους πελάτες μας να φεύγουν πολλοί ευχαριστημένοι.
Z

Βαφή αυτοκινήτου τοπικά

Τις περισσότερες φορές προκύπτουν ανάγκες βαφής αυτοκινήτου σε κάποιο σημείο του. Είτε είχατε ένα ελαφρύ τρακαρισματάκι, είτε δεν προσέξατε και το γρατζουνίσατε, είτε ακόμη γιατί ο ήλιος σας ξεθώριασε το χρώμα του καπώ, το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε. Αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε κάθε ατέλεια στο χρώμα του αυτοκινήτου σας, βάφοντας ξεχωριστά το σημείο που έχει ανάγκη. Έτσι έχουμε:

  • Βαφή καπώ
  • Βαφή προφυλακτήρα
  • Βαφή πόρτας
  • Βαφή ουρανού
  • Βαφή φτερού
  • Βαφή πορτπαγκαζ
  • Βαφή μαρσπιέ
Z

Καλίμπρα αυτοκινήτου - Ευθυγράμμιση σασί

Η καλίμπρα θεωρείται μία πολύ βασική υπηρεσία της φανοποιείας. Πάνω σε αυτό τοποθετείται το αυτοκίνητο που είναι για επισκευή και αφού στηριχθεί σωστά ακολούθως συνεχίζεται η διαδικασία επαναφοράς τους στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με τη χρήση υδραυλικών τραβηχτικών. Ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στο πλαίσιο της καλίμπρας οι τεχνικοί τοποθετούν το μετρικό σύστημα.

Η καλίμπρα αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις μετωπικών συγκρούσεων, ανάγκης ευθυγράμμισης sassi και εγκάρσιες τομές!

Στην Skalkos service-lpg αναλαμβάνουμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την καλίμπρα του αυτοκινήτου σας!

Z

Επισκευές πλαστικών μερών

Είναι πολύ συνηθισμένο στα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου να υπάρχουν διάφορες ζημιές όπως σπασμένοι προφυλακτήρες, σπασμένα πλαστικά στο πλαίσιο των καθρεπτών, σπασμένες βάσεις φαναριών και διάφορα άλλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αντικατάστασή τους είτε με καινούργια είτε με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κοστίζει αρκετά χρήματα.

Τέτοιου είδους επισκευές, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, μπορούν να επιδιορθωθούν εξοικονομώντας αρκετά χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο.

Το αποτέλεσμα τέτοιων επισκευών, στην Skalkos service-lpg, είναι εξαιρετικό!

Z

Βαφές carbon αθρακόνημα

Οι βαφές αυτές είναι κατάλληλες για να βάφουμε τα πλαστικά, μεταλλικά ή τα από αλουμίνιο μέρη του αυτοκινήτου π.χ καθρέπτες, χειρολαβές, αεραγωγούς, αεροτομές, προφυλακτήρες, πίνακες οργάνων, καπό, φτερά, προστατευτικά εξατμίσεων, ζάντες, δαγκάνες φρένων, καπάκια μοτέρ και πολλά ακόμη.

Στην εταιρεία Skalkos service-lpg, όλο το εξειδικευμένο προσωπικό εργάζεται ποιοτικά και εστιάζει στη λεπτομέρεια!

Z

Γυάλισμα - Κέρωμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που κοιτώντας το αυτοκίνητό μας σκεφτόμαστε πως μια χαρά είναι για τα χρόνια που το έχουμε και αν δεν είχε και τις γρατζουνιές που έχει καθώς και κάποιες άλλες μικροατέλειες σίγουρα θα φαινόταν σαν καινούριο.

Σε αυτήν την περίπτωση το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε ένα γυάλισμα για την προστασία του χρώματός του. Το γυάλισμα του αυτοκινήτου είναι εκείνη η διαδικασία που προσφέρει λάμψη αφαιρώντας ταυτόχρονα γρατζουνιές, άλλα χρώματα, ρετσίνι κλπ,.

Το κέρωμα του αυτοκινήτου προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για προστασία από καιρικές συνθήκες αλλά και για λάμψη με διάρκεια.
Εμπιστευτείτε μας και δείτε το αυτοκίνητό σας να λάμπει σαν καινούριο.

Z

Ξεθάμπωμα φαναριών

Σχεδόν σε όλα τα οχήματα και ανεξάρτητα από το πόσο πολύ έχει προστατευθεί ένα αυτοκίνητο από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, από κάποια στιγμή και μετά τα φανάρια είναι θαμπωμένα. Σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό αλλά και ουσιαστικό, αφού αυτό που συμβαίνει είναι η μειωμένη απόδοση των φώτων, άρα και μειωμένη ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση. Το να αγοράσετε καινούρια είναι συνήθως αρκετά ακριβό σε σχέση με το ξεθάμπωμα των φαναριών.

Στο φανοποιείο μας μπορούμε να ξεθαμπώσουμε και να κρυσταλλοποιήσουμε τα φανάρια, προσφέροντάς σας τέλεια ορατότητα, βελτιωμένη εμφάνιση και φυσικά να σας εξοικονομήσουμε χρήματα από την αγορά νέων.

Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες και το αποτέλεσμα της εργασίας εξαιρετικό!