Μπαταρίες

Έλεγχος. Αλλαγή.

Η μπαταρία αποτελεί ένα αναντικατάστατο εξάρτημα για κάθε αυτοκίνητο γιατί σε αυτήν βασίζεται η σωστή λειτουργία του κινητήρα αλλά και κάποιων άλλων υποσυστημάτων. Ανεξάρτητα από το αν για κάποιους θεωρείται εύκολη η αντικατάστασή της, η βέλτιστη κίνηση είναι να επισκεφτείτε ένα αξιόπιστο συνεργείο για να προβείτε στην ορθή αντικατάστασή της.

Στο συνεργείο Skalkos service πραγματοποιούνται έλεγχοι της ζωής της μπαταρίας, αντικατάσταση αυτών με τις μπαταρίες που απαιτεί κάθε μοντέλο αυτοκινήτου αλλά και έλεγχος για την απόδοση του εναλλάκτη ο οποίος φροντίζει για τη φόρτισή της.

Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή της μπαταρίας στην Skalkos service

Z
Τεχνολογία κατασκευής
Z
Επωνυμία και αξιοπιστία
Z
Διάρκεια εγγύησης
Z
Τιμή
Z
Χώρα κατασκευής
Η νέα τεχνολογία στα συστήματα των αυτοκινήτων, (π.χ start-stop ή τα plug in) ή ακόμη και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας απαιτούν συνεχώς ηλεκτρική ισχύ, με αποτέλεσμα οι μπαταρίες αυτοκινήτων να πρέπει να ανταποκρίνονται με τις εξελίξεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην Skalkos service γνωρίζουμε καλά ποιες είναι οι κατάλληλες μπαταρίες, οι οποίες θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα αυτό.